mandag 8. juli 2002

Svene – Landskrona, 640 kmDen 8 juli dro vi på vår første MC tur rundt i Europa, og det var ikke en hvilken som helst dag heller. Vi har vært gift i 24 år i dag og en tur rundt i Europa kan jo være en fin måte å feire dagen på.
Dagen startet med en tur ned til den lokale Suzuki forhandleren i Kongsberg for å få hjelp til å klinke på nytt kjede. Jeg har skiftet skjede og drev, og for noen dager siden satte vi på nye dekk.

Vi hadde valgt Michelein Macadam 100. Ved 12:00 tiden sto sykkelen pakket og klar til avreise. Vi fikk kastet ut de siste overnattingsgjestene og la i vei i retning Oslo. Været kunne ha vært bedre. Det var skyet og vi hadde ikke kjørt langt før det begynte å regne. Det var kaldt så innenfor og "flisen" var i bruk. Vi kom oss greit gjennom Oslo og hadde en grei tur på E6 fra Oslo og fram til Halden. Her møtte vi køen. Alle skulle sørover i dag. Men her kommer Motorsykkelen virkelig til sin rett. Vi kunne passere køen uten å skape trafikkproblemer verken for oss, de vi kjørte forbi eller de vi møtte. Så etter bare noen mil var vi over grensa til Sverige og hadde passert Harrylandskap nr 1 og 2.

Klokken 16:00 stoppet vi rett sørvest av Väneren, i Uddervalla for å spise middag. Det regnet fortsatt men det skulle jo gi seg en gang. Etter å ha slappet av litt dro vi videre, målet i dag var Landskrona og det er fortsatt igjen noen mil før vi er der. Ca 30 for å være litt mer presis. Klokken 21:45 var vi framme i Landskrona og vi opplevde nå å få både varm og fint vær i tillegg til av vi overnattet på et koselig hotell midt i byen. Hotellet het Øresund.


 

Ingen kommentarer: