tirsdag 9. juli 2002

Landskrona til Wietze 502 km


Den 9. juli dro vi videre sørover. Men først tok vi en lang spasertur rundt i Landskrona og så på den fine borgen Citadellet og de omliggende kolonihagene med alle de små hyttene og de flotte hagene.
Så klokka var blitt 12:00 før vi dro på oss klærne, sjekket ut av hotellet og klatret opp på sykkelen igjen. Neste stopp skulle være den nye Öresund broa.
Med motorsykkel var det ikke så dyrt å bruke broa, og overfarten var en spektakulær opplevelse. Flott utsikt. Vi passerte Kastrup flyplass og hold oss nå på E30. Noen mil sør for København fortsetter E30 vestover i retningen Fyn mens vi skulle fortsette sørover på E47 til Rødby. Vi tok fergen over til Puttgarden og fortsatte sørover på E47 (A1) forbi Lübeck og Hamburg. Vi tok av fra Motorveien og kjørte i retning Celle som ligger nordøst for Hannover. Vi overnattet i en liten landsby som heter Wietze. Kjempekoselig plass. På veien har vi hatt to kraftige regnskurer, men kjøreforholdene på Autobanen var bra. Vi var passe lemster og passe støle når vi klatret av sykkelen. Det første forsøket ga oss et flott, billig hotell. Vi spiste middag på en pizza restaurant rett ved siden av hotellet og var tidlig til sengs.

Ingen kommentarer: