onsdag 14. april 2004

Svene, Rødberg, Svene – 150 km


Temperatur: 14 - 6 °C og solen skinte


I dag var det klubbkveld i Numedal MC. Vi skulle treffes på Action Factory som ligger rett utenfor Rødberg Sentrum.

Vi var en gjeng som møttes litt over 17:00 for å kjøre samlet til Action Factory.

Da jeg møtte de andre i Flesberg var vi en TDM, en Gold Wing, en Susuki Vstrom, og en Susuki Banditt. 

Det var godt og varmt og veien var tørr og fin. Det er fine MC veier oppover i Numedal og ikke mye trafikk på en kveld som dette. Vi kom oss av gårde og kjørte nordover. Passerte Rollag og Veggli. Her måtte jeg stoppe for å fylle årets andre tank. BMWen ser ut til å bruke mindre bensin nå som "the litle grean bastard" er fjernet.

Nå er det ikke mange milene igjen til 20.000 km servicen og duppedingsen må på plass igjen.Vil at sykkelen skal justeres ihh til spesifikasjonene. Den jager eller "surg'er" mer nå en for 10.000 km siden så jeg håper det er noe de kan få justert. For det er forbasket irriterende å bruke 200.000 kroner på noe som ikke oppfører seg som skal. 

Gasshåndtaket er også tungt å bevege og det har det vært siden sykkelen var ny. 

Vel framme på Action Factory traff vi en gjeng fra Numedal MC. Vi drakk en kopp kaffe og tittet litt på sykler. Deretter ble det lagt litt planer for våren. Resultatet kan dere finne hvis dere går inn på Numedal MC sine hjemmesider. Her er det aktivitetskalender som skal oppdateres.

Vi returnerte sørover dalen klokken 20:30 og var hjemme ca 1 time senere. Det var fortsatt bra med lys igjen og temperaturen var levelig.

En fin tur på en fin kveld

Ingen kommentarer: